Det började med en kliande prick vid sidan av näsan

Beatrice berättar om hur hennes son smittat henne med höstblåsor, men hur hon drabbats mycket hårdare, både med hög feber och onda, brännande blåsor.

(Ett nytt fönster öppnas)

Mamma kysser sitt barn

Det började i söndags på jobbet. Jag kände att jag hade en kliande prick vid sidan av näsan. Trodde det var en finne så tänkte inte så mycket på detta. Efter någon timme kom febern. Den var hög och slog ut mig direkt, sov ett dygn.På morgonen nästa dag hade två små blåsor dykt upp på min hand. Sen fortsatte det och tisdag och onsdag var både sömnlösa. Små prickar över hela kroppen. Kliar, sticks och ja, det känns som man tagit ut en ugnsform ur ugnen utan handskar samtidigt som man rullat sig i en hög brännässlor. Idag torsdag kan jag knappt gå. Blåsorna under fötterna gör så ont och mina fötter känns stumma och uppsvullna likaså mina händer.

Läser hela tiden om höstblåsor och hur detta ”snälla virus som sällan drabbar vuxna” och här sitter jag 36 år gammal med en smärta som gör mig till ett monster av fula prickar, utslag, blåsor och sömnlöshet.

Jag undrar om det kanske är som så att vuxna drabbas hårdare av detta virus för min son som släpade hem detta från dagis fick två prickar! Men jag är tacksam att jag fick ta den hårda smällen och inte min 2 åriga son. Ja det var allt jag hade att tillföra här om min upplevelse av höstblåsorPublicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Beatrice

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *